Resultats de la cerca bàsica: 7

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. presa de porc ibèric amb sal grossa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. carpaccio de presa de porc ibèric amb mostassa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. presa de porc ibèric amb mango i mandarina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. presa de porc ibèric de gla a la llosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. presa de porc ibèric pur amb encenalls de foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. presa de porc ibèric a la planxa amb escalivada i alls tendres
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Massa alimentosa que s'obté coagulant la llet, esprement-ne el xerigot i consolidant la part presa. [...]